Integritouch Development AB

Skåne län

Information

556648-6717 är organisationsnummer för verksamheten Integritouch Development AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Integritouch Development AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Helsingborg som är den kommunen som Integritouch Development AB finns i.

Integritouch Development AB har varit registrerat sedan 2003-09-10 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-02-26 vill man istället veta hur det står till med momsen för Integritouch Development AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-02-26.

Integritouch Development AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Helsingborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Integritouch Development AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Integritouch Development AB så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva teknisk utveckling och produktion av elektronisk utrustning, företrädesvis datautrustning, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Integritouch Development AB och det är Swedin, Stig Anders som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindskog Swedin, Mona Eva Birgitta som är född 1962 och har titeln Suppleant, Åsberg, Stig-Gustav som är född 1944 och har titeln Revisor, Revikonsult Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,