Myllenbergs i Helsingborg AB

Skåne län

Information

Myllenbergs i Helsingborg AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Helsingborg som är den kommunen där Myllenbergs i Helsingborg AB finns. I Helsingborg så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Myllenbergs i Helsingborg AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Myllenbergs i Helsingborg AB har haft sedan 2004-02-12. Myllenbergs i Helsingborg AB har funnits sedan och 2004-02-12 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Myllenbergs i Helsingborg AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Florettg. 12, 254 67, Helsingborg men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 042-380260.

Helsingborg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Myllenbergs i Helsingborg AB Privat, ej börsnoterat.

Myllenbergs i Helsingborg AB har idag 556655-0470 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Myllenbergs i Helsingborg AB

Bolagets verksamhet är redovisning, revision och skattekonsultation samt därmed förenlig verksamhet.

I Myllenbergs i Helsingborg AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersson, Elis Christer som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Bo Allan Kenneth som är född 1951 och har titeln Suppleant, Antonsson, Ulf Gunnar som är född 1951 och har titeln Revisor, Ramlösa Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .