Flygstolen Nordic AB

Skåne län

Information

Flygstolen Nordic AB är ett av många bolag som finns i Helsingborg. Det är nämligen den kommunen som Flygstolen Nordic AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Flygstolen Nordic AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2004-06-10.

Flygstolen Nordic AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2004-02-18. Men sedan 2004-06-10 så har Flygstolen Nordic AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Landskronav. 25 B, 252 32, Helsingborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Flygstolen Nordic AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0771-290290.

Helsingborg arbetar för att bolag som Flygstolen Nordic AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Flygstolen Nordic AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva reseförmedling ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Flygstolen Nordic AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Flygstolen Nordic AB och det är följande personer, Bjernstål, Anna Linda Ulfsdottir som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordenberg, Jonas Tommy som är född 1972 och har titeln Suppleant, Jönsson, Marie Elisabeth som är född 1963 och har titeln Revisor, Nyström & Partners Horwath KB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Flygstolen Nordic AB är 556656-2475.