Viggocare AB

Skåne län

Information

Viggocare AB är ett bolag som finns i Helsingborg. I Viggocare AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Axelsson, Karl Håkan som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Berg, Bengt Carl-Johan som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Axelsson, Louise Ulrika som är född 1971 och har titeln Suppleant, Gårdström, Nils Gustaf Peter som är född 1953 och har titeln Revisor, BDO Nordic Göteborg KB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Viggocare AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Viggocare AB på telefon 070-6633971.

Aktiebolagets verksamhet ska vara försäljning, tillverkning och utveckling av hälsoprodukter samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Viggocare AB av bolagstypen Aktiebolag.

Viggocare AB är ett av många bolag som finns i Skåne län och Helsingborg arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Viggocare AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2009-07-23 och Viggocare AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2009-07-23.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Viggocare AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Viggocare AB har 556657-8380 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.