Ellpeco AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Helsingborg och Ellpeco AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Ellpeco AB är ett av dem. Statusen för Ellpeco AB är att Bolaget är aktivt.

Ellpeco AB är ett Aktiebolag och skapades 2004-03-23. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Helsingborg där företaget finns i jobbar för att företag som Ellpeco AB ska trivas.

Ellpeco AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-04-29. I Helsingborg så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska driva konsultverksamhet inom företagande och företagsledning, driva handel med, äga och förvalta fastigheter och andra förmögenhetsobjekt samt idka med nu nämnda verksamhetsgrenar förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ellpeco AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-04-29.

Idag är Ellpeco AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Helsingborg.

Vill man komma i kontakt med Ellpeco AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5946866.

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Ellpeco AB är Pihl, Erik Lennart Henry som är född 1950 och har titeln VD, Pihl, Erik Lennart Henry som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Pihl, Eva Helena som är född 1950 och har titeln Suppleant, Uddenäs, Håkan Bertel som är född 1954 och har titeln Revisor, Håkan Uddenäs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Ellpeco AB har 556658-2473 som sitt organisationsnummer.