IndustriVideo i Helsingborg AB

Skåne län

Information

IndustriVideo i Helsingborg AB är ett av många verksamheter som finns i Helsingborg. Det är nämligen den kommunen som IndustriVideo i Helsingborg AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

IndustriVideo i Helsingborg AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2004-11-11.

IndustriVideo i Helsingborg AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2004-04-24. Men sedan 2004-11-11 så har IndustriVideo i Helsingborg AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på IndustriVideo i Helsingborg AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 042-398181.

Helsingborg arbetar för att verksamheter som IndustriVideo i Helsingborg AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för IndustriVideo i Helsingborg AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall bedriva installation och försäljning av TV och video-utrustning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för IndustriVideo i Helsingborg AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till IndustriVideo i Helsingborg AB och det är följande personer, Fröhberg, Martin som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Fröhberg, Niclas som är född 1972 och har titeln Suppleant, Josefsson, Kjell Inge som är född 1951 och har titeln Revisor, Ottosson, Michael Peter som är född 1959 och har titeln Revisorssuppleant, Revisorsringen Eslöv Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för IndustriVideo i Helsingborg AB är 556661-5976.