Bex Textile AB

Skåne län

Information

Bex Textile AB är ett företag som finns i Helsingborg. I Bex Textile AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Olsson, Sven Anders som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Brunnberg, Karl Johan som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Törn-Lindhe, Mats Ola som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Jacobson, Björn Bruno som är född 1948 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Bex Textile AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Bex Textile AB på telefon .

Bolaget skall bedriva handel i parti och detalj med textil och konfektion samt idka därmed förenlig verksamhet samt äga och förvalta värdepapper.

Idag är Bex Textile AB av bolagstypen Aktiebolag.

Bex Textile AB är ett av många företag som finns i Skåne län och Helsingborg arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Bex Textile AB innehar ej F-skattsedel och Bex Textile AB är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bex Textile AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Bex Textile AB har 556661-7766 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är inaktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är inaktivt i Skåne län.