Marcus Nemrin AB (Sofiero Slottsrestaurang)

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva restaurang och cateringverksamhet och konsultation inom matlagning samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Marcus Nemrin AB (Sofiero Slottsrestaurang) vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Helsingborg så är Marcus Nemrin AB (Sofiero Slottsrestaurang) ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Helsingborg arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Helsingborg och i Skåne län. Redan 2004-05-14 så skapades Marcus Nemrin AB (Sofiero Slottsrestaurang) och företaget är har F-skattsedel Marcus Nemrin AB (Sofiero Slottsrestaurang) har haft det sedan 2005-02-17.

Marcus Nemrin AB (Sofiero Slottsrestaurang) är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-02-17

556662-3269 är organisationsnummret för företaget som finns i Helsingborg.

Just nu är Marcus Nemrin AB (Sofiero Slottsrestaurang) Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Marcus Nemrin AB (Sofiero Slottsrestaurang) så går det att nå dem via telefon på 042-140440 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Marcus Nemrin AB (Sofiero Slottsrestaurang) är Nemrin, Jens Marcus som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Rappe, Carin Vera som är född 1939 och har titeln Suppleant, Yngve Lindells Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Hjertqvist, Maria Helena som är född 1974 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .