GreenSam Teknik AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns GreenSam Teknik AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Helsingborg här finns det många olika Aktiebolag. GreenSam Teknik AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Helsingborg jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Skåne län gör att företag trivs där.

GreenSam Teknik AB är momsregistrerat sedan2005-06-03 och har organisationsnummer 556662-6494.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer) alternativt besöka eller skicka post till GreenSam Teknik AB på följande adress Landskronav. 25 B, 252 32, Helsingborg.

GreenSam Teknik AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2005-06-03.

I GreenSam Teknik AB så sitter följande personer i styrelsen: Samuelsson, Jan Olov som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Green, Thomas Christer som är född 1966 och har titeln Suppleant , Samuelsson, Olof Andreas som är född 1979 och har titeln Suppleant , , .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska bedriva utvecklande mätteknik inom el, vatten och gas samt därmed förenlig verksamhet.