Bilvård i Råå AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Helsingborg och Bilvård i Råå AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Bilvård i Råå AB är ett av dem. Statusen för Bilvård i Råå AB är att Bolaget är aktivt.

Bilvård i Råå AB är ett Aktiebolag och skapades 2004-09-10. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Helsingborg där bolaget finns i jobbar för att bolag som Bilvård i Råå AB ska trivas.

Bilvård i Råå AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-09-30. I Helsingborg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva bilvårdsanläggning, fastighets- och kapitalförvaltning samt idka annan därmed förvaltning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bilvård i Råå AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-09-30.

Idag är Bilvård i Råå AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Helsingborg.

Vill man komma i kontakt med Bilvård i Råå AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 042-298620.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Bilvård i Råå AB är Kirsebom, Sverre Harald som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Kirsebom, Inger Marianne som är född 1949 och har titeln Suppleant, Katra, Ronnie Thomas som är född 1959 och har titeln Revisor, Katra Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor, .

Bilvård i Råå AB har 556666-1723 som sitt organisationsnummer.