Skylthuset i Helsingborg AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av skyltar, dekaler, 4-färgsprint, mässmaterial och liknande företagsexponering samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Skylthuset i Helsingborg AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Helsingborg så är Skylthuset i Helsingborg AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Helsingborg arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Helsingborg och i Skåne län. Redan 2004-09-29 så skapades Skylthuset i Helsingborg AB och bolaget är har F-skattsedel Skylthuset i Helsingborg AB har haft det sedan 2005-01-13.

Skylthuset i Helsingborg AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-01-13

556667-2035 är organisationsnummret för bolaget som finns i Helsingborg.

Just nu är Skylthuset i Helsingborg AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Skylthuset i Helsingborg AB så går det att nå dem via telefon på 042-153400 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Skylthuset i Helsingborg AB är Köhler, Frans som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Köhler, Jan Kenneth som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Köhler, Charlotte som är född 1947 och har titeln Suppleant, Carlsson, Lars Anders som är född 1959 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .