Fastighets AB Pistolen

Skåne län

Information

Fastighets AB Pistolen hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Helsingborg som är den kommunen där Fastighets AB Pistolen finns. I Helsingborg så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Fastighets AB Pistolen tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Fastighets AB Pistolen har haft sedan 2005-02-17. Fastighets AB Pistolen har funnits sedan och 2005-02-17 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Fastighets AB Pistolen så kan ni göra det genom att skicka er post till Pistolg. 8, 254 66, Helsingborg men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 042-155550.

Helsingborg arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Fastighets AB Pistolen Privat, ej börsnoterat.

Fastighets AB Pistolen har idag 556672-9595 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Fastighets AB Pistolen

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning, äga och förvalta lös och fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.

I Fastighets AB Pistolen så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Liljedahl, Göran Conny som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Schulz, Patrik Günter som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Schulz, Anna May som är född 1969 och har titeln Suppleant, Svensson, Bo Gunnar som är född 1941 och har titeln Revisor, BDO Ängelholm Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .