Hjalmars Kök & Restaurang AB

Skåne län

Information

556675-2274 är organisationsnummer för företaget Hjalmars Kök & Restaurang AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hjalmars Kök & Restaurang AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Helsingborg som är den kommunen som Hjalmars Kök & Restaurang AB finns i.

Hjalmars Kök & Restaurang AB har varit registrerat sedan 2005-01-25 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-02-09 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hjalmars Kök & Restaurang AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-02-09.

Hjalmars Kök & Restaurang AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Helsingborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Hjalmars Kök & Restaurang AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Hjalmars Kök & Restaurang AB så kan ni göra det på telefon genom 042-137601 eller genom brev på följande adress:
Mariag. 8, 252 23, Helsingborg

Föremålet för bolagets verksamhet är restaurangverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Hjalmars Kök & Restaurang AB och det är Hjalmarsson, Hans Johan Fredrik som är född 1975 och har titeln VD, Hjalmarsson, Hans Johan Fredrik som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Hjalmarsson, Giggi Sara som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Månsson, Hans Göran som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Englund, Karl Gustav Alexander som är född 1972 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor