JC Andersson Försäljning AB

Skåne län

Information

JC Andersson Försäljning AB är ett av många företag som finns i Helsingborg. Det är nämligen den kommunen som JC Andersson Försäljning AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

JC Andersson Försäljning AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2005-03-03.

JC Andersson Försäljning AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2005-01-27. Men sedan 2005-03-03 så har JC Andersson Försäljning AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Skeppareg. 22, 252 70, Råå. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på JC Andersson Försäljning AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-8794602.

Helsingborg arbetar för att företag som JC Andersson Försäljning AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för JC Andersson Försäljning AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva försäljning av monteringsfärdiga hus ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för JC Andersson Försäljning AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till JC Andersson Försäljning AB och det är följande personer, Andersson, Jan Stefan som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Camilla Marlen som är född 1966 och har titeln Suppleant, Nyström, Lars Ludvigh Stensson som är född 1949 och har titeln Revisor, Nyström & Partners Horwath KB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för JC Andersson Försäljning AB är 556675-3884.