Bil & Industribroms i Helsingborg AB

Skåne län

Information

556675-9162 är organisationsnummer för företaget Bil & Industribroms i Helsingborg AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bil & Industribroms i Helsingborg AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Helsingborg som är den kommunen som Bil & Industribroms i Helsingborg AB finns i.

Bil & Industribroms i Helsingborg AB har varit registrerat sedan 2005-02-04 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-02-17 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bil & Industribroms i Helsingborg AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-02-17.

Bil & Industribroms i Helsingborg AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Helsingborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Bil & Industribroms i Helsingborg AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Bil & Industribroms i Helsingborg AB så kan ni göra det på telefon genom 042-297310 eller genom brev på följande adress:
Lastg. 3, 254 64, Helsingborg

Bolaget skall bedriva försäljning av bilreservdelar, reparationer av bilar och industribromsar samt idka därmed förenlig verksam- het.

Det finns olika personer som har en koppling med Bil & Industribroms i Helsingborg AB och det är Schölin, Jarl Tony Roger som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Schölin, Tina Marie som är född 1968 och har titeln Suppleant, Nilsson, Henrik Lars Ingvar som är född 1968 och har titeln Revisor, Nyström & Partners Horwath KB som är född och har titeln Revisor,