Sand Holding AB

Skåne län

Information

556678-6405 är organisationsnummer för verksamheten Sand Holding AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sand Holding AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Helsingborg som är den kommunen som Sand Holding AB finns i.

Sand Holding AB har varit registrerat sedan 2005-03-29 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-02-15 vill man istället veta hur det står till med momsen för Sand Holding AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Sand Holding AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Helsingborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Sand Holding AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Edefell, Hans Stefan

Vill ni komma i kontakt med Sand Holding AB så kan ni göra det på telefon genom 042-323422 eller genom brev på följande adress:
Garnisonsg. 25A, 254 66, Helsingborg

Bolaget ska förvalta fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Sand Holding AB och det är Edefell, Hans Stefan som är född 1966 och har titeln VD, Edefell, Hans Stefan som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Ahlström, Carl Thomas som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nilsson, Nils Anders Henrik som är född 1964 och har titeln Suppleant, Tranebacke, Nils Bertil Lennart som är född 1967 och har titeln Revisor, Nyström & Partners Horwath KB som är född och har titeln Revisor