Nya Fasadengruppen i Helsingborg AB

Skåne län

Information

Nya Fasadengruppen i Helsingborg AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Helsingborg som är den kommunen där Nya Fasadengruppen i Helsingborg AB finns. I Helsingborg så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Nya Fasadengruppen i Helsingborg AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har ej F-skatt. Nya Fasadengruppen i Helsingborg AB har funnits sedan och 2006-02-10 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Nya Fasadengruppen i Helsingborg AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Järnvägsg. 9, 252 24, Helsingborg men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-9754349.

Helsingborg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Nya Fasadengruppen i Helsingborg AB Privat, ej börsnoterat.

Nya Fasadengruppen i Helsingborg AB har idag 556680-9108 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Nya Fasadengruppen i Helsingborg AB

Föremålet för bolagets verksamhet är rengöring och underhåll av fasader, tak och golv samt driva handel med fastigheter och värdepapper. Bolaget skall även bedriva konsult- och utbildningsverksamhet inom ovanstående verksamhetsområden och därmed förenlig verksamhet.

I Nya Fasadengruppen i Helsingborg AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Larsson, Karl Anders som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Inghamn, Marthyn som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Larsson, Lise-Lott Maria som är född 1971 och har titeln Suppleant, Nilsson Duhs, Jan Ingvar Sture Janne som är född 1965 och har titeln Revisor, .