Ljudbyggaren i Sverige AB

Skåne län

Information

Ljudbyggaren i Sverige AB är ett av många företag som finns i Helsingborg. Det är nämligen den kommunen som Ljudbyggaren i Sverige AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Ljudbyggaren i Sverige AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2005-08-01.

Ljudbyggaren i Sverige AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2005-06-10. Men sedan 2005-08-01 så har Ljudbyggaren i Sverige AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Garnisonsg. 13, 254 66, Helsingborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Ljudbyggaren i Sverige AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 042-164750.

Helsingborg arbetar för att företag som Ljudbyggaren i Sverige AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Ljudbyggaren i Sverige AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva försäljning och installation av mobil- och hemelektronik samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Ljudbyggaren i Sverige AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Ljudbyggaren i Sverige AB och det är följande personer, Björk, Jan Erik Tonny som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Björk, May-Britt som är född 1961 och har titeln Suppleant, Delborn, Hans Carl Patrik som är född 1949 och har titeln Revisor, Padelco AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Ljudbyggaren i Sverige AB är 556681-6780.