Mobilis Kapitalförvaltning AB

Skåne län

Information

Mobilis Kapitalförvaltning AB är ett företag som finns i Helsingborg. I Mobilis Kapitalförvaltning AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ahl, Peter Lennart som är född 1960 och har titeln VD, Halling, Lars Magnus som är född 1967 och har titeln Vice VD, Ahl, Peter Lennart som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Halling, Lars Magnus som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindqvist, Nils Ragnar som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Fredriksson, Hans Åke Lennart som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamotHegelund, Carl Björner som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Jarl Erik Stefan som är född 1950 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Mobilis Kapitalförvaltning AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Mobilis Kapitalförvaltning AB på telefon 042-134404.

Bolaget skall bedriva värdepappersrörelse i form av diskretionär portföljförvaltning avseende finansiella instrument.

Idag är Mobilis Kapitalförvaltning AB av bolagstypen Aktiebolag.

Mobilis Kapitalförvaltning AB är ett av många företag som finns i Skåne län och Helsingborg arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Mobilis Kapitalförvaltning AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-11-03 och Mobilis Kapitalförvaltning AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-11-03.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Mobilis Kapitalförvaltning AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Ahl, Peter Lennart -Halling, Lars Magnus

Mobilis Kapitalförvaltning AB har 556683-5608 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.