Fastighets AB Grenadjären

Skåne län

Information

Fastighets AB Grenadjären är ett bolag som finns i Helsingborg. I Fastighets AB Grenadjären finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hansson, Hans Daniel som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hansson, Arvid Bertil Fredrik som är född 1982 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson, Markus Christer som är född 1986 och har titeln Ordinarie ledamot, Matson, Bo Martin som är född 1952 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Fastighets AB Grenadjären så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Fastighets AB Grenadjären på telefon 042-185192.

Bolaget ska bedriva fastighetsförvaltning och handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Fastighets AB Grenadjären av bolagstypen Aktiebolag.

Fastighets AB Grenadjären är ett av många bolag som finns i Skåne län och Helsingborg arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Fastighets AB Grenadjären innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-05-17 och Fastighets AB Grenadjären är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-05-17.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Fastighets AB Grenadjären så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Fastighets AB Grenadjären har 556692-2950 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.