Utbildarna Bemanning Helsingborg AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Helsingborg och Utbildarna Bemanning Helsingborg AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Utbildarna Bemanning Helsingborg AB är ett av dem. Statusen för Utbildarna Bemanning Helsingborg AB är att Bolaget är aktivt.

Utbildarna Bemanning Helsingborg AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-12-23. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Helsingborg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Utbildarna Bemanning Helsingborg AB ska trivas.

Utbildarna Bemanning Helsingborg AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-02-10. I Helsingborg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva bemanning och rekrytering ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Utbildarna Bemanning Helsingborg AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-02-10.

Idag är Utbildarna Bemanning Helsingborg AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Helsingborg.

Vill man komma i kontakt med Utbildarna Bemanning Helsingborg AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 042-326800.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Utbildarna Bemanning Helsingborg AB är Assargård, Nils Erik som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Thore, Ragnar Torbjörn som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Kowalczyk Thore, Sofie Victoria som är född 1974 och har titeln Suppleant, Brodström, Andreas Henrik Alexander som är född 1973 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Utbildarna Bemanning Helsingborg AB har 556695-0654 som sitt organisationsnummer.