Barken på Råå AB

Skåne län

Information

Barken på Råå AB är ett bolag som finns i Helsingborg. I Barken på Råå AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Blomé Svensson, Kitty Åsa Cristin som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Bill Jerry som är född 1954 och har titeln Suppleant, Jacobson, Björn Bruno som är född 1948 och har titeln Revisor, Nilsson, Anders Kenneth som är född 1973 och har titeln Revisorssuppleant, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Barken på Råå AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Barken på Råå AB på telefon 042-260275.

Bolaget skall bedriva handel inom textil och konfektion samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Barken på Råå AB av bolagstypen Aktiebolag.

Barken på Råå AB är ett av många bolag som finns i Skåne län och Helsingborg arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Barken på Råå AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-05-11 och Barken på Råå AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-05-11.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Barken på Råå AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Barken på Råå AB har 556696-7021 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.