Samarbetspartner i Skåne AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Samarbetspartner i Skåne AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Helsingborg här finns det många olika Aktiebolag. Samarbetspartner i Skåne AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Helsingborg jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Skåne län gör att företag trivs där.

Samarbetspartner i Skåne AB är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556696-9803.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 073-5335701 alternativt besöka eller skicka post till Samarbetspartner i Skåne AB på följande adress Solg. 8A, 663 30, Skoghall.

Samarbetspartner i Skåne AB är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Samarbetspartner i Skåne AB så sitter följande personer i styrelsen: Beckman, Sven Fredrik som är född 1968 och har titeln Suppleant ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva tillverkning, försäljning och montage av kök, badrum och därtill tillhörande utrustning, samt handel med hus, fastigheter och mark och därmed förenlig verksamhet.