lektion Sweden AB

Skåne län

Information

lektion Sweden AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Helsingborg som är den kommunen där lektion Sweden AB finns. I Helsingborg så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. lektion Sweden AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket lektion Sweden AB har haft sedan 2006-03-30. lektion Sweden AB har funnits sedan och 2006-03-30 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till lektion Sweden AB så kan ni göra det genom att skicka er post till HENRY DUNKERS PLATS 4, 252 67, Helsingborg men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0706-762893.

Helsingborg arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är lektion Sweden AB Privat, ej börsnoterat.

lektion Sweden AB har idag 556697-1346 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för lektion Sweden AB

Bolaget ska utforma pedagogiska internet-sajter och sprida pedagogiskt material och hjäpmedel via internet jämte därmed förenlig verksamhet.

I lektion Sweden AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Räftegård, Lars Mattias som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Malkert, Per Olof som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Spenner, Kenneth som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Nyström, Lars Ludvigh Stensson som är född 1949 och har titeln Revisor, Nyström & Partners Horwath KB som är född och har titeln Revisor, .