ZafeLock i Sverige AB

Skåne län

Information

556699-4017 är organisationsnummer för verksamheten ZafeLock i Sverige AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som ZafeLock i Sverige AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Helsingborg som är den kommunen som ZafeLock i Sverige AB finns i.

ZafeLock i Sverige AB har varit registrerat sedan 2006-03-13 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för ZafeLock i Sverige AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

ZafeLock i Sverige AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Helsingborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för ZafeLock i Sverige AB är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor.

Vill ni komma i kontakt med ZafeLock i Sverige AB så kan ni göra det på telefon genom 046-772771 eller genom brev på följande adress:
BILLEPLATSEN 1, 252 23, Helsingborg

Bolaget skall äga och förvalta fast och lös egendom, utveckla marknadsföra sälja och uthyra förvaringsanordningar för värdesaker, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med ZafeLock i Sverige AB och det är Nilsson, Göran Lennart Stefan som är född 1957 och har titeln VD, Nilsson, Göran Lennart Stefan som är född 1957 och har titeln Likvidator,