Wargenbrant Holding AB

Skåne län

Information

Wargenbrant Holding AB är ett av många verksamheter som finns i Helsingborg. Det är nämligen den kommunen som Wargenbrant Holding AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Wargenbrant Holding AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2006-04-10. Men sedan 2009-02-12 så har Wargenbrant Holding AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Drottningg. 150, 254 33, Helsingborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Wargenbrant Holding AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 042-134678.

Helsingborg arbetar för att verksamheter som Wargenbrant Holding AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Wargenbrant Holding AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall äga och förvalta lös egendom och bedriva handel med konsthantverk och antikiviteter samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Wargenbrant Holding AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Wargenbrant Holding AB och det är följande personer, Wargenbrant, Peter Onni Andréas som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Susi, Onni Alfred Evald som är född 1947 och har titeln Suppleant, Tranebacke, Nils Bertil Lennart som är född 1967 och har titeln Revisor, Nyström & Partners Horwath KB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Wargenbrant Holding AB är 556701-8105.