Clean Car i Helsingborg AB

Skåne län

Information

Clean Car i Helsingborg AB är ett av många företag som finns i Helsingborg. Det är nämligen den kommunen som Clean Car i Helsingborg AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Clean Car i Helsingborg AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2007-10-25.

Clean Car i Helsingborg AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2006-04-24. Men sedan 2007-10-25 så har Clean Car i Helsingborg AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Filbornav., 256 65, Helsingborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Clean Car i Helsingborg AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-8779904.

Helsingborg arbetar för att företag som Clean Car i Helsingborg AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Clean Car i Helsingborg AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva biltvätt och bilvård samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget ska även arbeta med kroppsvård och obemannade solarier och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Clean Car i Helsingborg AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Clean Car i Helsingborg AB och det är följande personer, Bergström, Bengt Patrik Daniel som är född 1978 och har titeln VD, Nivdalen, Christian Joel som är född 1978 och har titeln Vice VD, Bergström, Bengt Patrik Daniel som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Nivdalen, Christian Joel som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Robertsson, Mats Fredrik som är född 1974 och har titeln Suppleant, Appelgren, Ulf Thomas som är född 1962 och har titeln Revisor.Arevenue AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Clean Car i Helsingborg AB är 556702-6041.