Videocenter Melissa Zukic AB

Skåne län

Information

Bolaget skall beriva uthyrning och försäljning av videofilmer, dvd, uthyrning av solarium samt äga och förvalta fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Videocenter Melissa Zukic AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Helsingborg så är Videocenter Melissa Zukic AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Helsingborg arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Helsingborg och i Skåne län. Redan 2006-05-11 så skapades Videocenter Melissa Zukic AB och företaget är har F-skattsedel Videocenter Melissa Zukic AB har haft det sedan 2006-09-21.

Videocenter Melissa Zukic AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-09-21

556703-9267 är organisationsnummret för företaget som finns i Helsingborg.

Just nu är Videocenter Melissa Zukic AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Videocenter Melissa Zukic AB så går det att nå dem via telefon på 042-136136 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Videocenter Melissa Zukic AB är Zukic, Melissa Isabella som är född 1985 och har titeln VD, Zukic, Melissa Isabella som är född 1985 och har titeln Ordinarie ledamot, Zukic, Felicija som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Turkoane, Daniel som är född 1978 och har titeln Suppleant, Callert, Mats Anders som är född 1960 och har titeln Revisor, BDO Helsingborg Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor.