Västra Berga Bygg AB

Skåne län

Information

Västra Berga Bygg AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Helsingborg som är den kommunen där Västra Berga Bygg AB finns. I Helsingborg så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Västra Berga Bygg AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Västra Berga Bygg AB har haft sedan 2006-12-07. Västra Berga Bygg AB har funnits sedan och 2006-12-07 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Västra Berga Bygg AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Ängelholmsv. 31, 254 53, Helsingborg men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 042-4002200.

Helsingborg arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Västra Berga Bygg AB Privat, ej börsnoterat.

Västra Berga Bygg AB har idag 556710-9482 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Västra Berga Bygg AB

Bolaget skall bedriva bygg- och fastighetsunderhåll och därmed förenlig verksamhet.

I Västra Berga Bygg AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersson, Kjell Arne Roland som är född 1954 och har titeln VD, Andersson, Kjell Arne Roland som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Wiktor, Barbro Agneta som är född 1959 och har titeln Suppleant, Ljungqvist, Eva Katarina som är född 1963 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .