J & J i Helsingborg AB

Skåne län

Information

J & J i Helsingborg AB är ett av många bolag som finns i Helsingborg. Det är nämligen den kommunen som J & J i Helsingborg AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

J & J i Helsingborg AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2006-11-09.

J & J i Helsingborg AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2006-09-19. Men sedan 2006-11-09 så har J & J i Helsingborg AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Kullav. 112, 254 54, Helsingborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på J & J i Helsingborg AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 073-2325201.

Helsingborg arbetar för att bolag som J & J i Helsingborg AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för J & J i Helsingborg AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Aktiebolagets verksamhet ska vara att bedriva inköp, förvaltning samt inredning och styling avseende fastigheter, reklam- och modellverksamhet, föredragshållanden, konsultarbeten och coaching inom företagsverksamhet, uppfödning, inackordering, undervisning och tävlingsverksamhet avseende hästar samt verksamhet inom fotboll såsom expertkommentator och analytiker, jämte därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för J & J i Helsingborg AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till J & J i Helsingborg AB och det är följande personer, Larsson, Maria Magdalena som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Edward Henrik som är född 1971 och har titeln Suppleant, Tranebacke, Nils Bertil Lennart som är född 1967 och har titeln Revisor, Nyström & Partners Horwath KB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för J & J i Helsingborg AB är 556711-3690.