Hahn-Nilsson Medical AB

Skåne län

Information

Hahn-Nilsson Medical AB är ett av många bolag som finns i Helsingborg. Det är nämligen den kommunen som Hahn-Nilsson Medical AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Hahn-Nilsson Medical AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2007-02-08.

Hahn-Nilsson Medical AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2006-11-01. Men sedan 2007-02-08 så har Hahn-Nilsson Medical AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Mantalsg. 3, 256 67, Helsingborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Hahn-Nilsson Medical AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Helsingborg arbetar för att bolag som Hahn-Nilsson Medical AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Hahn-Nilsson Medical AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva medicinsk verksamhet, förvaltning av fast och lös egendom samt därmed förenlig versamhet.

Firmatecknare för Hahn-Nilsson Medical AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Hahn-Nilsson Medical AB och det är följande personer, Nilsson, Leif Gunnar som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson Hahn, Ann-Marie Rut som är född 1951 och har titeln Suppleant, Nilsson, Anders Kenneth som är född 1973 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Hahn-Nilsson Medical AB är 556714-2574.