Markkonsult Haraldsson AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom markbyggnadssektorn, äga och förvalta fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Markkonsult Haraldsson AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Helsingborg så är Markkonsult Haraldsson AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Helsingborg arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Helsingborg och i Skåne län. Redan 2006-11-27 så skapades Markkonsult Haraldsson AB och företaget är har F-skattsedel Markkonsult Haraldsson AB har haft det sedan 2007-04-28.

Markkonsult Haraldsson AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-04-28

556716-4685 är organisationsnummret för företaget som finns i Helsingborg.

Just nu är Markkonsult Haraldsson AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Markkonsult Haraldsson AB så går det att nå dem via telefon på 073-3965985 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Markkonsult Haraldsson AB är Haraldsson, Bengt Olof Joakim som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Haraldsson, Jarl Olof som är född 1947 och har titeln Suppleant, Wahlström, Bengt Göran Bertil som är född 1948 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .