Kosmo KVS AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Helsingborg och Kosmo KVS AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Kosmo KVS AB är ett av dem. Statusen för Kosmo KVS AB är att Bolaget är aktivt.

Kosmo KVS AB är ett Aktiebolag och skapades 2006-12-21. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Helsingborg där bolaget finns i jobbar för att bolag som Kosmo KVS AB ska trivas.

Kosmo KVS AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2008-07-25. I Helsingborg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva vårdverksamhet inom företrädesvis äldreomsorgen och hemtjänst samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kosmo KVS AB inte är momsregistrerat.

Idag är Kosmo KVS AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Helsingborg.

Vill man komma i kontakt med Kosmo KVS AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0431-452400.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Kosmo KVS AB är Helgesson, Arne Ingemar som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bardh, Eva-Lena Kristina som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Lena Gunilla som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Hellsten, Per Markus som är född 1977 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Kosmo KVS AB har 556718-5136 som sitt organisationsnummer.