Energihus i Helsingborg AB

Skåne län

Information

Energihus i Helsingborg AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Helsingborg som är den kommunen där Energihus i Helsingborg AB finns. I Helsingborg så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Energihus i Helsingborg AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Energihus i Helsingborg AB har haft sedan 2007-10-18. Energihus i Helsingborg AB har funnits sedan och 2007-10-18 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Energihus i Helsingborg AB så kan ni göra det genom att skicka er post till V. Brunnsmästareg. 5, 256 54, Ramlösa men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 073-4144699.

Helsingborg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Energihus i Helsingborg AB Privat, ej börsnoterat.

Energihus i Helsingborg AB har idag 556719-6679 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Energihus i Helsingborg AB

Bolaget skall bedriva byggnation av energieffektiva hus samt därmed förenlig verksamhet.

I Energihus i Helsingborg AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Sandström, Sven Ove som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hallberg, Karl Petter Julius som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandström, Katharina Anne-Sofie som är född 1972 och har titeln Suppleant, Yngve Lindells Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Johansson, Bengt Roger som är född 1944 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .