Helsingborgs Autolackering AB

Skåne län

Information

Bolaget ska bedriva lackering av motorfordon, motorredskap och båtar samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Helsingborgs Autolackering AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Helsingborg så är Helsingborgs Autolackering AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Helsingborg arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Helsingborg och i Skåne län. Redan 2007-01-17 så skapades Helsingborgs Autolackering AB och företaget är har F-skattsedel Helsingborgs Autolackering AB har haft det sedan 2007-03-08.

Helsingborgs Autolackering AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-03-08

556720-6197 är organisationsnummret för företaget som finns i Helsingborg.

Just nu är Helsingborgs Autolackering AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Helsingborgs Autolackering AB så går det att nå dem via telefon på 042-159990 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Helsingborgs Autolackering AB är Jonasson, Bo Mathias som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Dybowski, Arkadiusz Wladyslaw som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonasson, Britt-Marie Christina som är född 1951 och har titeln Suppleant, Leijonhufvud, Sten Johan Tagesson som är född 1944 och har titeln Revisor, Sten Leijonhufvud Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .