Fleninge Gästgifwaregård AB

Skåne län

Information

Fleninge Gästgifwaregård AB är en verksamhet som finns i Helsingborg. I Fleninge Gästgifwaregård AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Velin, Jeff Leif Börje som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Velin, Tom Michael som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Velin, Leif Knut Karl-Gustaf som är född 1938 och har titeln Suppleant, Olsson, Ann-Kristin Margareta som är född 1950 och har titeln Revisor, Otto, Hans Peter Wilhelm som är född 1959 och har titeln Revisorssuppleant, Revikonsult Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Fleninge Gästgifwaregård AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Fleninge Gästgifwaregård AB på telefon 042-202480.

Bolaget skall bedriva restaurangverksamhet, restaurangutbildning, äga och förvalta fast och lös egendom och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Fleninge Gästgifwaregård AB av bolagstypen Aktiebolag.

Fleninge Gästgifwaregård AB är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Helsingborg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Fleninge Gästgifwaregård AB innehar ej F-skattsedel och Fleninge Gästgifwaregård AB är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Fleninge Gästgifwaregård AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Fleninge Gästgifwaregård AB har 556725-2126 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.