QP Support AB

Skåne län

Information

QP Support AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Helsingborg som är den kommunen där QP Support AB finns. I Helsingborg så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. QP Support AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket QP Support AB har haft sedan 2007-05-24. QP Support AB har funnits sedan och 2007-05-24 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till QP Support AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Engelska Gången 14, 254 51, Helsingborg men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 042-245200.

Helsingborg arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är QP Support AB Privat, ej börsnoterat.

QP Support AB har idag 556727-8956 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för QP Support AB

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva konsulttjänster avseende kvalitetssäkring inom läkemedelsforskning och läkemedelsproduktion och därmed förelig verksamhet.

I QP Support AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Kvist, Leif Göran som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Rosenkvist, Suzanne Eva Marianne som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Helleday, Marianne som är född 1934 och har titeln Suppleant, Josefsson, Kjell Inge som är född 1951 och har titeln Revisor, Ottosson, Michael Peter som är född 1959 och har titeln Revisorssuppleant, Revisorsringen Eslöv Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.