Iborns Blommor eftr AB

Skåne län

Information

Iborns Blommor eftr AB är ett företag som finns i Helsingborg. I Iborns Blommor eftr AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Persson, Göran Krister som är född 1953 och har titeln VD, Persson, Göran Krister som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Alf Roland som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bertilsson, Cai Fredrik som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundskog, Sven Oskar Staffan som är född 1953 och har titeln Revisor, BDO Nordic Helsingborg Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Iborns Blommor eftr AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Iborns Blommor eftr AB på telefon 042-205860.

Bolaget skall bedriva partihandel med växter samt förvaltning av dotterbolag.

Idag är Iborns Blommor eftr AB av bolagstypen Aktiebolag.

Iborns Blommor eftr AB är ett av många företag som finns i Skåne län och Helsingborg arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Iborns Blommor eftr AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-04-19 och Iborns Blommor eftr AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-04-19.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Iborns Blommor eftr AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Iborns Blommor eftr AB har 556727-9699 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.