Mäklarfirman Rickard Schoug AB

Skåne län

Information

Mäklarfirman Rickard Schoug AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Helsingborg som är den kommunen där Mäklarfirman Rickard Schoug AB finns. I Helsingborg så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Mäklarfirman Rickard Schoug AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Mäklarfirman Rickard Schoug AB har haft sedan 2007-06-28. Mäklarfirman Rickard Schoug AB har funnits sedan och 2007-07-30 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Mäklarfirman Rickard Schoug AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Örebrog. 32, 252 50, Helsingborg men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 042-165015.

Helsingborg arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Mäklarfirman Rickard Schoug AB Privat, ej börsnoterat.

Mäklarfirman Rickard Schoug AB har idag 556728-0770 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Mäklarfirman Rickard Schoug AB

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva mäkleriverksamhet, förmedling av bostadsrätter och villor samt därmed förenlig verksamhet. Därutöver skall bolaget kunna äga och förvalta såväl fast som lös egendom och därmed förenlig verksamhet.

I Mäklarfirman Rickard Schoug AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Schoug, Rickard Arne Anders som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Schoug, Eva Marie-Louise som är född 1960 och har titeln Suppleant, Nilsson Duhs, Jan Ingvar Sture Janne som är född 1965 och har titeln Revisor, .