Brand Clinic Aktiebolag

Skåne län

Information

Brand Clinic Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Helsingborg. Det är nämligen den kommunen som Brand Clinic Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Brand Clinic Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2007-09-20.

Brand Clinic Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2007-04-20. Men sedan 2007-09-20 så har Brand Clinic Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Villatomtsv. 4, 252 34, Helsingborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Brand Clinic Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 073-4320807.

Helsingborg arbetar för att verksamheter som Brand Clinic Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Brand Clinic Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall bedriva utbildning och konsulterande verksamhet inom marknadsföring och idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Brand Clinic Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Brand Clinic Aktiebolag och det är följande personer, Håkansson, Bengt Åke som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Komét Håkansson, Eva Ulrika som är född 1970 och har titeln Suppleant, Lundskog, Sven Oskar Staffan som är född 1953 och har titeln Revisor, BDO Helsingborg Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Brand Clinic Aktiebolag är 556728-6330.