Cartago Industrifastigheter AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Cartago Industrifastigheter AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Helsingborg här finns det många olika Aktiebolag. Cartago Industrifastigheter AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Helsingborg jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Cartago Industrifastigheter AB är momsregistrerat sedan2008-01-17 och har organisationsnummer 556728-6538.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 073-3837118 alternativt besöka eller skicka post till Cartago Industrifastigheter AB på följande adress Drottningg. 13, 252 21, Helsingborg.

Cartago Industrifastigheter AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2007-12-06.

I Cartago Industrifastigheter AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Kinell, Claes Yngve som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , Jonasson, Lars Jonas som är född 1963 och har titeln Suppleant , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall ha till föremål för sin verksamhet att äga och förvalta fastigheter och värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.