Hemmalivs Skandinavien AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Helsingborg och Hemmalivs Skandinavien AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Hemmalivs Skandinavien AB är ett av dem. Statusen för Hemmalivs Skandinavien AB är att Bolaget är aktivt.

Hemmalivs Skandinavien AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-05-29. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Helsingborg där bolaget finns i jobbar för att bolag som Hemmalivs Skandinavien AB ska trivas.

Hemmalivs Skandinavien AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-06-28. I Helsingborg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget har till föremål för sin verksamhet att bedriva livsmedelsförsäljning över internet med distribution av tillhörande varor och tjänster till privatpersoner, institutioner och företag jämte därmed förenliga versksamheter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Hemmalivs Skandinavien AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-06-28.

Idag är Hemmalivs Skandinavien AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Helsingborg.

Vill man komma i kontakt med Hemmalivs Skandinavien AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 042-4504800.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Hemmalivs Skandinavien AB är Jönsson, Lars Torbjörn som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Wittander, Jan Peter som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonasson, Lars Jonas som är född 1963 och har titeln Suppleant, Wilhelmsson, Lars Anders som är född 1957 och har titeln Revisor, BDO Nordic Helsingborg Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Hemmalivs Skandinavien AB har 556730-8035 som sitt organisationsnummer.