Motorhandel Helsingborg AB

Skåne län

Information

556732-0014 är organisationsnummer för företaget Motorhandel Helsingborg AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Motorhandel Helsingborg AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Helsingborg som är den kommunen som Motorhandel Helsingborg AB finns i.

Motorhandel Helsingborg AB har varit registrerat sedan 2007-06-20 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-11-08 vill man istället veta hur det står till med momsen för Motorhandel Helsingborg AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-11-08.

Motorhandel Helsingborg AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Helsingborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Motorhandel Helsingborg AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Motorhandel Helsingborg AB så kan ni göra det på telefon genom 042-150656 eller genom brev på följande adress:
Fraktg. 5, 254 64, Helsingborg

Bolaget ska importera och försälja två- och fyrahjuliga, registreringsbara och ej registreringsbara motorfordon på 50 CC-250 CC och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Motorhandel Helsingborg AB och det är Göransson, Anders Martin som är född 1982 och har titeln VD, Göransson, Anders Martin som är född 1982 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Thor Lennart som är född 1946 och har titeln Suppleant, Lövgren, Pär Olle som är född 1955 och har titeln Revisor, Jeppsson, Pia Charlott som är född 1964 och har titeln Revisorssuppleant, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor