Nassau Door AB

Skåne län

Information

556732-3950 är organisationsnummer för bolaget Nassau Door AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Nassau Door AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Helsingborg som är den kommunen som Nassau Door AB finns i.

Nassau Door AB har varit registrerat sedan 2007-06-25 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Nassau Door AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-08-03.

Nassau Door AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Helsingborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Nassau Door AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Nassau Door AB så kan ni göra det på telefon genom 070-6180862 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva försäljning, montering och service av industriportar samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Nassau Door AB och det är Risager Hansen, Morten som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Nörgaard Hansen, Torben som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Ekman, Agneta Ingrid Elisabeth som är född 1957 och har titeln Delgivningsbar person, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Lissinger, Karl Gustav som är född 1950 och har titeln Huvudansvarigrevisor,