Naprapathälsan Helsingborg AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Naprapathälsan Helsingborg AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Helsingborg här finns det många olika Aktiebolag. Naprapathälsan Helsingborg AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Helsingborg jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Naprapathälsan Helsingborg AB är momsregistrerat sedan2008-06-05 och har organisationsnummer 556758-8255.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 042-135050 alternativt besöka eller skicka post till Naprapathälsan Helsingborg AB på följande adress Kronborgsg. 6, 252 22, Helsingborg.

Naprapathälsan Helsingborg AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2008-06-05.

I Naprapathälsan Helsingborg AB så sitter följande personer i styrelsen: , Skoog, Lars Fredrik som är född 1976 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska bedriva försäljning av tjänster, på kliniken och ute på företag, inom fysioterapeutisk verksamhet (naprapatbehandling) och kroppsvård (massagebehandling). Tjänsterna utförs av legitimerad naprapat samt certifierad massör. Konsultation inom naprapati och massageterapi. Försäljning av produkter som sulor, liniment och kosttillskott.