Petra Skogs Salong i City AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Helsingborg och Petra Skogs Salong i City AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Petra Skogs Salong i City AB är ett av dem. Statusen för Petra Skogs Salong i City AB är att Bolaget är aktivt.

Petra Skogs Salong i City AB är ett Aktiebolag och skapades 2008-06-02. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Helsingborg där företaget finns i jobbar för att företag som Petra Skogs Salong i City AB ska trivas.

Petra Skogs Salong i City AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2008-06-12. I Helsingborg så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolagets verksamhet ska vara att bedriva hud- och skönhetsvård, sälja produkter för hud- och skönhetsvård samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Petra Skogs Salong i City AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2008-07-03.

Idag är Petra Skogs Salong i City AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Helsingborg.

Vill man komma i kontakt med Petra Skogs Salong i City AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 042-148015.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Petra Skogs Salong i City AB är Skog, Petra som är född 1979 och har titeln VD, Skog, Petra som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Månsson, Ted Åke Johan som är född 1979 och har titeln Suppleant, Jakobsson, Per Åke Henning som är född 1970 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor, .

Petra Skogs Salong i City AB har 556759-2463 som sitt organisationsnummer.