Denckers Redovisningsservice

Skåne län

Information

Denckers Redovisningsservice hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Helsingborg som är den kommunen där Denckers Redovisningsservice finns. I Helsingborg så finns det många olika Enskild firma och i Skåne län så finns det ännu fler Enskild firma. Denckers Redovisningsservice tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket Denckers Redovisningsservice har haft sedan 1998-01-01. Denckers Redovisningsservice har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Denckers Redovisningsservice så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 042-202338.

Helsingborg arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Denckers Redovisningsservice har idag 560215-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Denckers Redovisningsservice

Redovisning, ekonomistyrning och skatterådgivning åt mindre företag samt datakörning och liknande av åt plast- eller träbearbetningsmaskiner.

I Denckers Redovisningsservice så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Dencker, Hans-Olof Arvid som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma, .