Björkling IT - utveckling

Skåne län

Information

560630-XXXX är organisationsnummer för bolaget Björkling IT - utveckling. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Björkling IT - utveckling är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Helsingborg som är den kommunen som Björkling IT - utveckling finns i.

Björkling IT - utveckling har varit registrerat sedan 1999-03-10 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Björkling IT - utveckling så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Björkling IT - utveckling är och det finns flera bolag i Helsingborg som också är .

Firmatecknare för Björkling IT - utveckling är följande:

Vill ni komma i kontakt med Björkling IT - utveckling så kan ni göra det på telefon genom 042-121793 eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet inom data avseende utveckling, utbildning och support samt korrekturläsning och testning av datalitteratur.

Det finns olika personer som har en koppling med Björkling IT - utveckling och det är Björkling, Lena Agneta som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma,