Bo Häggroth Lärande Ledarskap

Skåne län

Information

570620-XXXX är organisationsnummer för bolaget Bo Häggroth Lärande Ledarskap. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bo Häggroth Lärande Ledarskap är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Helsingborg som är den kommunen som Bo Häggroth Lärande Ledarskap finns i.

Bo Häggroth Lärande Ledarskap har varit registrerat sedan 2002-10-05 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2009-10-22 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bo Häggroth Lärande Ledarskap så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2009-10-22.

Bo Häggroth Lärande Ledarskap är och det finns flera bolag i Helsingborg som också är .

Firmatecknare för Bo Häggroth Lärande Ledarskap är följande:

Vill ni komma i kontakt med Bo Häggroth Lärande Ledarskap så kan ni göra det på telefon genom 042-261866 eller genom brev på följande adress:

Personalutbildning - företagsrådgivning för utveckling av rörelse, personligt chefstöd.

Det finns olika personer som har en koppling med Bo Häggroth Lärande Ledarskap och det är Häggrot, Bo Roland som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma,