Christinas Må Bra Invest i Trelleborg

Skåne län

Information

590512-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Christinas Må Bra Invest i Trelleborg. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Christinas Må Bra Invest i Trelleborg är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Helsingborg som är den kommunen som Christinas Må Bra Invest i Trelleborg finns i.

Christinas Må Bra Invest i Trelleborg har varit registrerat sedan 1997-11-17 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Christinas Må Bra Invest i Trelleborg så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Christinas Må Bra Invest i Trelleborg är och det finns flera verksamheter i Helsingborg som också är .

Firmatecknare för Christinas Må Bra Invest i Trelleborg är följande:

Vill ni komma i kontakt med Christinas Må Bra Invest i Trelleborg så kan ni göra det på telefon genom 0410-40021 eller genom brev på följande adress:

Kurser och utbildning i friskvård. Förebyggande och rehabili- terande behandlingar med massage i rörelseapparaten.

Det finns olika personer som har en koppling med Christinas Må Bra Invest i Trelleborg och det är Sjöqvist, Désirée Christina som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma,